Rescaten a 51 persones arribades en tres pasteres a Cabrera, Formentera i el sud de Mallorca. Alliberen a 51 persones arribades en tres pasteres a Cabrera, Formentera i el sud de Mallorca.

Rescaten a 51 persones arribades en tres pasteres a Cabrera, Formentera i el sud de Mallorca.

Alliberen a 51 persones arribades en tres pasteres a Cabrera, Formentera i el sud de Mallorca.

PALMA, 26 Des.

Efectius de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim han rescatat aquest dimarts un total de 51 persones que havien arribat a aigües de Cabrera, Formentera i el sud de Mallorca a bord de tres embarcacions precàries.

La primera de les operacions de rescat s'ha dut a terme cap a les 05.00 hores, quan s'ha detectat la primera de les barques a una milió al sud-est de l'illa de Cabrera, segons ha informat la Delegació de Govern en un comunicat.

Les 16 persones que viatjaven a bord d'aquesta barca, totes elles d'origen magribí, es troben en aparent bon estat de salut.

La segona arribada s'ha produït cap a les 07.55 hores, la barca ha estat localitzada al sud de Mallorca i, en aquest cas, les 22 persones que ocupaven l'embarcació eren d'origen subsaharià, també en aparent bon estat de salut.

La última de les barques ha estat localitzada cap a les 09.45 hores al sud-est de l'illa de Formentera, on s'han salvat 13 persones d'origen magribí, que presenten un aparent bon estat de salut.

Tags

Categoría

Illes Balears