Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home detingut per agredir una dona a Andratx i fugir a Palmanova. En català: Un home detingut per agredir una dona a Andratx i fugir a Palmanova.

Un home detingut per agredir una dona a Andratx i fugir a Palmanova. 

En català: Un home detingut per agredir una dona a Andratx i fugir a Palmanova.

PALMA, 19 Març.

La Policia Local de Calvià ha detingut a un home de 46 anys per un presumpte delicte de violència de gènere, després d'agredir a una dona a Andratx i després fugir a Palmanova, on van intervenir els agents.

En una nota de premsa, el cos policial ha detallat que els fets van ocórrer aquest passat dilluns, al voltant de les 18.30 hores, a l'Avinguda Juan Carlos I d'Andratx, quan l'home, d'origen espanyol, va agredir una dona al carrer.

Aleshores, els agents van adonar-se de la fugida de l'individu i van procedir a la seva detenció al carrer Miguel de los Santos Oliver, a Calvià. Cal destacar que el detingut ja ha estat posat a disposició de la Guàrdia Civil, segons ha informat la Policia.

Al mateix temps, els agents han comunicat que un altre home, d'origen suís i 55 anys, va ser detingut aquest mateix dia a la plaça Alcàzar de Portals Nous després de negar-se a sotmetre's a una prova d'alcoholèmia.