Un home ingressa a la presó després de trobar-li a l'aeroport d'Eivissa 3 quilos d'una nova droga de disseny. Un home ingresa a la presó després de trobar-li a l'aeroport d'Eivissa 3 quilos d'una nova droga de disseny.

Un home ingressa a la presó després de trobar-li a l'aeroport d'Eivissa 3 quilos d'una nova droga de disseny.

Un home ingresa a la presó després de trobar-li a l'aeroport d'Eivissa 3 quilos d'una nova droga de disseny.

IBIZA, 16 Nov.

L'Agència Tributària i la Guàrdia Civil s'han incautat a Eivissa de tres quilos d'una droga de disseny coneguda com a CK i un home ha ingressat a la presó arran d'aquesta operació.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dijous, el Destacament Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil i funcionaris de Vigilància Douanera de l'Agència Tributària a Eivissa, en el marc d'una operació conjunta realitzada a l'aeroport, van detenir el passat dia 13 a un home de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

En el marc d'aquestes actuacions s'han intervingut més de tres quilos d'aquesta nova droga de disseny composta per cocaïna i ketamina.

A més, entre les pertinences del detingut es va trobar diversa documentació que acreditava l'adquisició dels utensilis i materials necessaris per realitzar una posterior distribució al detall de la substància estupefaent.

Tags

Categoría

Illes Balears