Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home nega haver abusat de la filla de la seva exparella, menor tutelada, durant una sortida autoritzada. Un home nega a l'Audiència haver abusat de la filla de la seva exparella, menor tutelada, durant una sortida autoritzada.

Un home nega haver abusat de la filla de la seva exparella, menor tutelada, durant una sortida autoritzada.

Un home nega a l'Audiència haver abusat de la filla de la seva exparella, menor tutelada, durant una sortida autoritzada.

PALMA, 7 de març.

Un home de 42 anys ha negat aquest dijous haver abusat sexualment de la filla de la seva exdona durant una sortida autoritzada del centre on residia com a menor tutelada.

"L'estimava com una filla", ha declarat l'acusat, durant el judici celebrat a la Secció Segona de l'Audiència Provincial.

Les acusacions situen els fets el 13 de novembre de 2021 i l'home va ser detingut el 7 de desembre d'aquell mateix any. La Fiscalia l'acusa d'haver besat la menor i d'haver-li fet tocaments dins d'un cotxe al pàrquing d'un centre comercial.

La menor, que tenia 14 anys en el moment dels fets, havia convivit amb l'home des dels set anys, per la qual cosa tenia un vincle gairebé patern amb ell i per això s'havia autoritzat la sortida.

La fiscal demana una pena de cinc anys de presó i una indemnització de 6.000 euros, així com una ordre d'allunyament per sis anys -en els quals no podria comunicar-se amb la víctima per cap via- i la inhabilitació per a l'exercici d'activitats que comportin contacte amb menors durant cinc anys.