Un home s'enfronta a tres anys de presó per abús sexual de menor de 16 anys a Palma.

Un home s'enfronta a tres anys de presó per abús sexual de menor de 16 anys a Palma.

PALMA, 17 Des.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra aquest dilluns, 18 de desembre, a les 12.00 hores, el judici contra un jove acusat d'abusar sexualment d'una menor de 16 anys, que s'havia quedat a dormir al domicili d'aquest, a Palma.

Segons l'escrit d'acusació, els fets es remunten cap a les 07.00 hores del 13 de març de 2022, mentre que la menor s'havia quedat a dormir al domicili del processat, a Palma.

El Ministeri Fiscal assenyala que l'home es va ajupir al costat de la víctima en el matalàs on aquesta es trobava dormint i, amb evident ànim llibidinós, li va practicar diversos tocaments als pits i la zona vaginal, per sobre de la roba.

El 15 de març de 2022 es va dictar pel jutjat d'instrucció número 1 de Palma, un auto pel qual es va prohibir al processat acostar-se a una distància inferior a 200 metres de la menor, així com comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà directe o indirecte.

El Ministeri Públic considera els fets constitutius d'un delicte d'abús sexual a menor de 16 anys i demana per a l'home tres anys de presó.

Tags

Categoría

Illes Balears