Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un treballador d'una gasolinera de Marratxí arrestat per presumpta agressió sexual a una clienta. Un treballador d'una gasolinera de Marratxí detingut per presumpta agressió sexual a una clienta.

Un treballador d'una gasolinera de Marratxí arrestat per presumpta agressió sexual a una clienta.
Un treballador d'una gasolinera de Marratxí detingut per presumpta agressió sexual a una clienta.

PALMA, 19 Abr.

La Policia Local de Marratxí ha detingut a un treballador d'una gasolinera del municipi per una presumpta agressió sexual a una clienta de l'estació de servei.

La dona va presentar una denúncia aquest dijous sobre les 13.00 hores, segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa. Va afirmar que l'home l'havia agredit sexualment en acudir a la gasolinera per repostar el seu vehicle.

La Policia Local va iniciar una investigació per verificar la veracitat dels fets denunciats. Després de revisar les imatges de les càmeres de seguretat de la gasolinera, van confirmar el relat de la víctima i van detenir el sospitós al seu domicili.

Les diligències van ser traslladades al lloc de la Guàrdia Civil del Pont d'Inca. La Policia Local, d'altra banda, va activar els protocols de protecció a la víctima i li va oferir assistència psicològica per part d'un gabinet especialitzat.

"La Policia Local de Marratxí reitera el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels ciutadans, garantint una actuació diligent i respectuosa en casos d'aquesta naturalesa", ha conclòs l'Ajuntament.