Detinguts a Palma dos joves per propinar una pallissa a un home i robar-li el mòbil i la cartera.

Detinguts a Palma dos joves per propinar una pallissa a un home i robar-li el mòbil i la cartera.

PALMA, 3 de gener.

La Policia Nacional ha detingut a dos joves, de 20 i 21 anys i d'origen algerià, per propinar una pallissa a un home per robar-li el mòbil i la cartera a Palma.

Segons ha informat aquest dimecres el cos en nota de premsa, els fets van ocórrer el passat 29 de desembre de matinada, al barri de Pere Garau, on els agents van visualitzar diversos individus fent gestos d'auxili i una persona amb la cara ensangonada.

Un cop en el lloc, els policies van comprovar que la víctima estava sangrant i aquesta va manifestar que havia estat assaltada per diversos individus, els quals l'havien pegat fins a robar-li el mòbil i la cartera.

Els agents van fer batudes per la zona i van veure dos joves corrent, sent sorpresos metres després agachats i en actitud sospitosa, manejant una cartera, per la qual cosa van procedir a demanar-los la identificació.

Tots dos homes estaven en gran estat de nerviosisme i agitats, segons la Policia, que va trobar entre les seves pertinences una cartera amb el DNI de la víctima. Els presumptes agressors van explicar als agents on havien llançat el telèfon mòbil, sent trobat en el lloc indicat.

Per aquests motius, es va procedir a la detenció d'ambdós com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència. Les pertinences van ser retornades al seu propietari, qui presentava edemes a la cara i desviació de tabic nasal.

A un dels detinguts li consten prop de deu antecedents policials.

.

Tags

Categoría

Illes Balears