Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home jutjat per abusar sexualment de la seva neboda política durant anys. Judici a un home per abusar sexualment de la seva neboda política durant anys.

Un home jutjat per abusar sexualment de la seva neboda política durant anys.

Judici a un home per abusar sexualment de la seva neboda política durant anys.

PALMA, 23 Març.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial celebra aquest dilluns (10.00 hores) el judici contra un home acusat d'abusar sexualment de la seva neboda política en diverses ocasions sotmetent-la a tocaments fins i tot amb els seus propis genitals.

El fiscal demana per a l'home una condemna de presó de 12 anys i inhabilitació per a treballar amb menors pels fets que van tenir lloc presumptament entre 2011, quan la nena tenia set o vuit anys, i 2015.

El Ministeri Públic es refereix a diversos episodis en els quals l'home hauria comès els abusos, que van consistir, en la majoria de les ocasions, en aprofitar que es quedaven sols per realitzar-li tocaments i rozaments amb els seus genitals, en alguns casos fins i tot fins a eyacular.

També li mostrava imatges pornogràfiques i aprofitava visites, quan ja no convivien, per cometre els abusos. En una ocasió, es va colar al seu llit mentre dormia la migdiada i li va introduir els dits a la vagina.