• dijous 30 de març del 2023

Detingut un home per donar un cop d'ampolla a un turista a s'Arenal i robar-li el telèfon mòbil

img


PALMA, 29 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un home, de origen algerià i 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, per donar un cop d'ampolla a un turista a s'Arenal i robar-li el telèfon mòbil.

Segons ha informat la Policia aquest dissabte a una nota de premsa, agents policials van detenir la matinada del dia 27 d'octubre passat un home, d'origen algerià i de 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

Els fets van passar la matinada del dia 27 d'octubre, moment en què els agents van ser comissionats a un hotel d'un carrer de la barriada de s'Arenal, a Palma, on a un turista li havien robat amb violència el telèfon.< /p>

Un cop al lloc, els agents es van entrevistar amb la víctima, que va manifestar que mentre es dirigia al seu hotel, amb el mòbil a la mà el meu rant la trajectòria que havia de seguir, un home se li havia acostat i li havia colpejat amb una ampolla, aturant el cop amb el braç i caient a terra, moment que l'agressor havia aprofitat per agafar-li el mòbil i sortir corrents.

Els agents van donar diverses batudes per la zona amb la víctima i un amic de la mateixa, reconeixent el presumpte autor sense cap mena de dubtes, per la qual cosa els policies van procedir a identificar l'home, trobant-li entre les seves pertinences un telèfon mòbil, que la víctima va reconèixer i va desbloquejar.

A la bandolera que portava el detingut, es van trobar objectes sobre els quals aquest no va poder acreditar la seva procedència, per la qual cosa es faran gestions per localitzar-ne els propietaris.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de l'home, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

Notícies més vistes Avui