• divendres 3 de febrer del 2023

Detingut un jove per agredir sexualment el 2021 una dona que estava de vacances a Manacor

img


PALMA, 29 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un jove, d'origen marroquí i 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, per haver agredit sexualment el 2021 una dona que estava de vacances a Manacor (Mallorca).

Segons ha informat la policia aquest dissabte en una nota de premsa, agents policials van detenir dijous passat un noi, d'origen marroquí i 28 anys, per una Ordre Europea de Detenció i Lliurament (OEDE) per un delicte d'agressió sexual a una estrangera.

Els fets es remunten al 2 de juny del passat any 2021, quan una noia que es trobava de vacances a Mallorca, concretament al terme municipal de Manacor, va conèixer el presumpte agressor en un bar i, després, se'n van anar junts a la platja que es trobava a tocar de l'establiment.

En un moment donat, el jove va agafar una hamaca i va tombar la víctima agafant-la dels braços amb una mà i amb l'altra mà va trencar la roba per posteriorment agredir-la sexualment, marxant després del lloc.

Després del que va passar, la víctima va interposar una denúncia, per la qual cosa es va decretar per les autoritats alemanyes una OEDE ordenada el 27 de setembre de 2021.

Una vegada que la Policia Nacional va tenir coneixement dels fets, i sabent que el presumpte autor residia a Manacor, dijous passat el Grup de Delinqüència Internacional (Crim Organitzat) es va desplaçar fins al seu domicili per procedir a detenir-lo.

Cal afegir que el presumpte autor ha estat detingut prop de deu vegades per delictes, entre altres, de robatori amb violència , robatoris amb força i agressió sexual.

Notícies més vistes Avui